A small update

Denna eviga väntan. Sedan frukosten har vi bara väntat på att få besked från verkstaden om när vi kan hämta bilen och fortsätta vår resa. Vi har också ringt men ej fått svar – så vi har roat oss med att leta appar till surfplattan under förmiddagen. Men sen knackar det på dörren. Det är den kvinnliga receptionisten – hon har äntligen fått tag i verkstaden och berättar att det är svårt för mekanikerna att fixa bilen. De hittar bara mer och mer och mer och mer fel…!!! Så klockan 14:00 lokal tid ska i vara där för att prata med dem. Vi har nu hört oss för med vårt försäkringsbolag samt börjat kolla på alternativa lösningar så som hemtransport av bil. Vi vet inte hur det slutar – ett är dock säkert – det blir aldrig som man tänkt sig! Vi återkommer när vi fått vidare besked från verkstaden.

 

/två inte så äventyrliga äventyrare

3 Comments

 1. Svara
  Bulten 21 augusti, 2014

  Håller tummarna för er och skickar lite “Hel-bil” tankar!

 2. Svara
  Klara 21 augusti, 2014

  Hoppas att allt löser sig snart! Jag håller tummarna!!
  Kramar!

 3. Svara
  Rulle Rullsson 21 augusti, 2014

  Håller tummarna och hoppas få se er offline snart.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: