Tillbakablickar

Det börjar närma sig avfärd med stormsteg. Alla äventyrare ser framemot resan men det är inte bara äventyret i sig utan även besöken och möten med barnen i barnbyarna. Det är en fantastiskt fin möjlighet vi fått som är få förunnade - att besöka barnbyar världen över och att vi får stöd och godkännande från SOS Barnbyar i Sverige. Det är vi väldigt stolta över. 

Som tack till er alla som hjälper oss på - med engagemang, goda råd, bidrag till insamlingen, sponsorer - vill vi försöka dela med oss av våra upplevelser. Nedan kan ni se filmen från besöket i barnbyn i Samarkand, Uzbekistan. Här lånade vi ut kamerorna till barnen och till största del är det deras foto som syns i filmen. 

Vi hoppas ni vill följa med på nästa resan som bär av om 11(!) dagar och kanske ge ett bidrag till vår insamling!

//Äventyrarna

 

Å du! Du missar väl inte att du kan se fler filmer och foton från Project Mongolia i galleriet? 

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: