Äventyrsrallys kalender för 2016

Vi fortsätter att pusha lite extra för våra kalendrar för nästa år som man kan köpa. Vill man inte bara ge ett bidrag till insamlingen kan man istället köpa en kalender där alla pengar oavkortat går till Äventyrsrallys insamling till SOS Barnbyar.

Kalendern består av foton från Project Mongolia både från barnbyarna och lanskapsvyer.

Kostnaden för kalendern är 900:-. Det kan tyckas mycket för en kalender men blir bara 75:- i månaden.

Detta är något vi vill göra för att kunna dela med oss av våra upplevelser från resan men också ett sätt att visa att pengarna verkligen gör skillnad. Äventyrsrally står för produktionskostnaden av kalendern - vilket kort och gott innebär att pengarna går till en god sak. Men skynda på! Kalendern finns enbart i en begränsad upplaga av 22 stycken och vi har redan sålt några.

Det är för övrigt en perfekt present/julklapp till den som redan har allt!

För att beställa ditt exemplar av kalendern kontakta oss på info@aventyrsrally.se eller via vårt kontaktformulär.

/Äventyrarna

PS: nu närmar sig resan med stormsteg - bara 9 dagar kvar till Uppdrag Sahara

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: