The Plan

måndag 21 september 2015

Idag ska vi lämna våra vänner Jennie och Linus i Barcelona och fortsätta vår färd hem till Sverige. Vi anser dock inte att äventyret slutar för att vi är på väg hemåt utan vi har många roliga saker att se framemot! Första stoppet har vi tänkt oss blir hos Alice i franska Montpelier därefter fortsätter vi till Tyskland för att hälsa på bästa kompisen Stekel i Heidelberg och våra grannar Friedrike och Svein i Deidesheim där vi också ska lämna av vår medpassagerare Einstein.

Einstein har vi kanske inte berättat speciellt mycket om men han är vår andra maskot som följt med både på resan till Mongoliet och nu till Marocko. Einstein är en liten stenbock som också är Deidesheims stadssymbol och när han inte är ute och reser med oss finns han på turistbyrån där man också samlar in pengar till SOS Barnbyar. Vilken otroligt fin gest tycker vi! Så på onsdag är det tänkt att vi ska träffa borgmästaren och skåla för Einstein, vår resa, SOS Barnbyar och Deidesheim!

På torsdag fortsätter vår resa hem till Arvika. Vi räknar med att det kan ta två dagar att ta sig hela vägen upp till Tidaholm där vi tänker stanna tills på lördag för att hälsa på Elins familj. Om allt går i lås är vi tillbaka hemma i Arvika på lördagskvällen och kan få en välbehövlig vila(?) på söndagen innan vi ska tillbaka till verkligheten på måndag. Det är fortfarande många dagar kvar innan vi är hemma och mycket kan hända fram tills dess. Vi kommer såklart fortsätta rapportera om våra äventyr hela vägen i mål.

Insamlingen till SOS Barnbyar är i högsta grad fortfarande levande och arbetet med projektet tar inte slut bara för att vi kommit hem. Det är egentligen efter resan det största arbetet börjar. Så fortsätt hålla koll på bloggen så kommer det mer information om samarbetet med Solbergagymnasiets Estetiska Program, vilket vi är väldig glada över och nyfikna på!

/Hampus, Elin och Hajen

 

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: