Solbergagymnasiets höstföreställning

I förra veckan var vi på snabbvisit hos ettorna på Solbergagymnasiets estetiskaprogram och hälsade på. Imorgon är det nämligen dags för estetprogrammens höstföreställning där man valt att göra en välgörenhetsföreställning till förmån för SOS Barnbyar. De bjöd också in oss till att deltaga. Vi vet inte riktigt vad vi gett oss in på men det ska onekligen bli spännande och kul att se vad alla kreativa hjärnor hittat på! Vi är stolta men också otroligt hedrade över att få vara en del av denna show - tack till alla elever och lärare för ert engagemang!

Under besöket i fredags fick vi oss ett litet smakprov och vi tror såklart det kommer att bli jättebra - så ni får verkligen inte missa föreställningen som går av stapeln klockan 19:00 imorgon onsdag 21 oktober i Aulan på Ingesunds Musikhögskola. Fritt inträde!

 

Bilen är där, vi är där, Hajen är där och alla elever är där! Så hjälp oss att samla in mer pengar till SOS Barnbyar! 

//Hampus, Elin och Hajen

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: