Tack för en magisk kväll!

Till esteterna på Solbergagymnasiet:

Tack!

Vi hade en fantastisk kväll i onsdags när ni genomförde er höstföreställning. Vilken show ni bjöd på! Musik i alla dess former blandad med en stor portion kreativitet och humor och en fin fotoutställning! Tänk att vi fick lov att vara med om detta - till och med på scen. Ja, tusen tack till er alla för ert engagemang för SOS Barnbyar och vår insamling!

Tack för att vi fick hjälpa till under kvällen och för att ni bestämt er för att samla in pengar till SOS Barnbyar. Vi ville göra det så likt en riktig insamlingsgala som möjligt, allt för att hjälpa er med ert mål. Så på skärmen bakom scenen kunde alla i publiken se hur insamlingen ökade för varje bidrag som kom in via swish. Själva hade vi kanske förväntat oss få några enstaka bidrag - men det kom över 30! bidrag via swish denna kväll - helt fantastiskt! Tänk att ni också var så smarta att ni ordnade ett frivilligt utträde. Båda insamlingsmetoderna generade en fantastiskt fin summa. Så ungdomar håll i hatten men...

...NI lyckades samla ihop 7172 kronor till SOS Barnbyar!

Vi är så stolta och glada att vi fick vara med men att insamlingen blev så lyckad är helt och hållet er förtjänst och det är ett fantastiskt resultat. Vi förstår att det är många timmars hårt arbete som ligger bakom det resultat som showen blev - så sträck på er och var stolta över den insats som ni alla gjort för att bidra till en bättre värld!

Bidraget har redovisats på vår insamlingssida hos SOS Barnbyar som en klumpsumma för hela showen. Tack igen för allt ni gjort.

/Hampus, Elin och Hajen

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: