Sponsorer

Workdesign är ett företag som har stor bredd inom reklamproduktion. Retusch och bildproduktion, digitala fotoprintar, storformatsprintar, vepor, rollups och dekaler. Digitaltryck som visitkort, folders, broschyrer, flyers, originalframställning av logotyper och text, företagsprofilering, skyltar och bildekor, lasergravyr samt textiltryck.

Workdesign är Äventyrsrallys huvudsponsor och utan dom hade de inte haft en enda dekal eller sponsor på bilen. Äventyrarna tackar Workdesign för att de alltid står bakom galna idéer som blir verklighet. Tack!  

Workdesigns Hemsida
Workdesigns Facebook

 

Texstar är kläder som är gjorda för äventyr, men passar även många andra olika yrken. Texstar har sponsrat Äventyrsrally med kläder för alla väderlekar. Allt från jackor som klarar den sibiriska kylan, skjortor att ha föredrag i till flexibla shorts som gör sig utmärkt i öknen. En snygg kombination av arbete och fritid! Precis det Äventyrsrally sysslar med. "Det är de bästa byxorna jag någonsin haft" / Hampus 

Tack Texstar för ni klär oss så snyggt när vi besöker barnen i barnbyarna!

Texstars Hemsida
Texstars Facebook

Humanhabit.nu lyser verkligen upp tillvaron på ett otroligt proffsigt sätt! Humanhabit har bidragit med all belysning på äventyrsbilen och äventyrarna trodde inte sina ögon när de satte på hel-ljuset. Herregud! Natt blev dag! Att se vad som föregår vid sidan av vägen är otroligt viktigt, var man än kör. Äventyrsrally rekommenderar absolut Humanhabits produkter. Vi trodde inte det fanns sådana extraljus.

Tack Humanhabit för att ni belyser våra äventyr till förmån för SOS Barnbyar!
/Äventyrsrally

Humanhabit.nu´s Hemsida
Humanhabits Facebook

Lasse och Emil driver tillsammans LE Däck o Motor. Med många års erfarenhet som bilmekaniker och race-mekaniker kan Äventyrsrally inte ha mer expertis i bagaget när det kommer till reparationer. LE Däck o Motor har utfört många timmars hårt arbete på äventyrsbilen och gjort så att den går som en klocka.

Tack LE Däck o Motor för att ni hjälper Äventyrsrally och till och med tar in bilen på en röd dag för att få den i tipp topp skick!

LE Däck o Motors Hemsida
LE Däck o Motors Facebook

Mias Däck & Bilservice är en bilverkstad som ställer kunderna i fokus och hjälper till med allt när det gäller bilar. Mia är den enda kvinnliga ägaren av en bilverkstad i Sverige - och hon vet hur man tar hand om både kunder och bilar!

Mias Däck & Bilservice har hjälpt Äventyrsrally med otroligt mycket arbete på äventyrsbilen. Mia har även "adopterat" Hampus och kallar honom en av hennes söner, vilket självklart leder till att bilen måste vara i toppskick för att säkra ett återseende.

Mias Däck & Bilservice Facebook

High Tech Welding Team är proffs på svetsteknik. De hjälper Äventyrsrally och ser till att bilen är skyddad från alla djupa hål i vägen. Utan skyddsplåtarna under bilen hade äventyrarna aldrig kunnat genomföra resorna på ett säker sätt.

HTWT erbjuder även kvalitativa tjänster inom svetsutbildning och transportutbildning för företag inom svets och transportteknik med enkla och flexibla lösningar. Tack HTWT för att ni ser till att Äventyrsrally kan fortsätta sina resor till förmån för SOS Barnbyar världen över. 

HTWT Hemsida
HTWT Facebook

 

Monte Ruivo RTM AB -Rally/Travel/Management med Christina Berglund i spetsen är experter på support och organisation av Cross Country Rally. RTM supportar Äventyrsrally med nödsändare och liknande säkerhetsmaterial. Utöver drivs ett litet Bed & Breakfast i Portugal som garanterat är värt ett besök!

Tack RTM för att ni hjälper oss äventyrare emellan! 

Monte Ruivo RTM Hemsida
Monte Ruivo RTM Facebook 

Mekonomen har en supersmidig hemsida och ett effektivt lagersystem som gör att man först och främst kan hitta sina reservdelar via registreringsnumret och sedan få de levererade till närmsta butik, på nolltid!

Mekonomen har hjälpt Äventyrsrally med massvis med reservdelar som verkligen behövs inför långa bilresor på dåliga vägar. Inför avfärd fylldes bilen med paket märkta "SOS BARNBYAR". Tack Mekonomen Sverige och Mekonomen Arvika för att ni gör resorna möjliga. 

Mekonomens Hemsida
Mekonomen Arvika Facebook

 

 

Sahlins Gummiverkstad erbjuder däckservice, hjulinställning och däckförvaring av dina sommar- och vinterhjul. De tillhandahåller även annan däckservice som prisvärd vägassistans och förmånlig betalning via Däckiakortet.

Sahlins kan det där med däck! Äventyrsrally har kört flera tusen mil med däck från Sahlins, utan en enda punktering! "Vi har aldrig varit med om något liknande" Tack Sahlins!

Sahlins Hemsida

 

Toyota Arvika ingår i Motor Trend-gruppen och är en auktoriserad återförsäljare av Toyota. De utför service och reparationer, säljer reservdelar och tillbehör och har ett brett utbud av begagnade bilar, alla märken.

Äventyrarna bestämde sig för en Toyota av en anledning, det finns ingen mer driftssäker och pålitlig bil än en Toyota. Toyota Arvika har hjälp Äventyrsrally med åtskilliga felsökningar, reservdelar och arbete på bilen. Tack! 

Toyota Motor Trends Hemsida

När Wepopop nämnde att nästan alla barn gillar popcorn och att de även är väldigt nyttigt fanns det ingen tvekan på att packa in en låda popcorn i bilen. Wepopops popcornälskande grundare Bruno bidrog även med kapital till resan och barnen och såklart, popcorn som var otroligt uppskattat av både barnen och mammorna i byarna. Om du är sugen på nyttiga popcorn, beställ på wepopops hemsida, det gjorde vi.

Tack Wepopop för alla vita leenden i barnbyarna 😀  

Wepopops Hemsida
Wepopops Facebook

Mattias på Scandinavian Offroad Service skänkte en takbur, som redan varit med på åtskilliga äventyr till äventyrarna - nu har buren färdats över 25 000 km under äventyrets fana, och kilomertalet bara ökar. Mattias är själv en otrolig äventyrare som antingen sitter i lastbilen eller på motorcykeln när det kommer till rally. Scandinavian Offroad Service utför markservice av offroad-fordon på plats.

Tack Mattias!

Scandinavian Offroadservice Hemsida
Scandinavian Offroad Service Facebook

Staffan Gustafsson är "The Crazy Cook".

Staffan kontaktade äventyrarna, inte för att dom är hungriga på äventyr, men för att han hade massvis med "bra-att-ha-saker" som äventyrarna behövde inför Project Mongolia. Staffan är för övrigt en kock i mästerklassen som för närvarande fixar maten på Bodö flygplats i Norge. 

Tack Staffan för alla "bra-att-ha-saker"!

 

 

Landstinget i Värmland är Hampus arbetsgivare som ger honom möjlighet till ledigthet för dessa fantastiska äventyr, därför förtjänar LiV en logotyp på bilen.

Landstingets Hemsida
Landstinget i Värmlands Facekook

 

Följande personer och företag har köpt Äventyrsrallys kalender för 2016 där pengarna går oavkortat till SOS Barnbyars verksamhet med utsatta barn. Kalendern är begränsad upplaga och totalt tryckta är 22 st.

 1. Gun Karlsson
 2. Butik Marimej i Arvika
 3. Bristol Pizzeria & Steakhouse i Arvika
 4. Westra Wermlands Sparbank (3 st)
 5. Lena Gunner
 6. Riho Sisask
 7. Agneta Toremark
 8. Lena och Michael Schröter
 9. Gunnar
 10. Catharina Sandbäck
 11. Ruth & Gösta Olsson
 12. Allians AB (5 st)

 

Translate »